ETHICAL HANDICRAFTS
Meille on erityisen tärkeää, että myymämme tuotteet tehdään työntekijöitä kunnioittaen ja että heidän työ-olonsa ovat kunnolliset. Tästä johtuen tarkistamme henkilökohtaisesti tehtaat, josta tuotteemme tulevat.  Myymämme huopatuotteet ovat 100 % käsin huovutettua lampaanvillaa, ja niiden tekoprosessissa pyritään välttämään haitallisia kemikaaleja.

OMA MATTO, OMILLA VÄREILLÄ

Mikäli tämänhetkisestä valikoimastamme ei löydy juuri sitä oikeaa, voit tilata meiltä mittatilauksena maton joka vastaa sinun tarpeitasi! Valitse vain mattosi koko ja haluamasi väri/värit värimallistostamme.

 Jos pyöreys ei ole juttusi tai haluat erityiskokoisen maton, teemme sinulle hinta-arvion. Mikäli tarvitset suunnitteluapua, ota rohkeasti yhteyttä!

Nonprofit organization founded in 2018 that works towards improving the quality of life of the underprivilidged in Nepal by supporting work and education.

MESSAGE US

Fill out the contact for if you have questions or if you'd like us to be in touch with you. We'll reply you as soon as possible. If you want us to contact you by phone, write down your number as well.

Copyright ©2023 Nepal Namaste Dreams ry. All rights reserved.