Eettisiä käsitöitä
Meille on erityisen tärkeää, että myymämme tuotteet tehdään työntekijöitä kunnioittaen ja että heidän työ-olonsa ovat kunnolliset. Tästä johtuen tarkistamme henkilökohtaisesti tehtaat, josta tuotteemme tulevat.  Myymämme huopatuotteet ovat 100 % käsin huovutettua lampaanvillaa, ja niiden tekoprosessissa pyritään välttämään haitallisia kemikaaleja.

OMA MATTO, OMILLA VÄREILLÄ

Mikäli tämänhetkisestä valikoimastamme ei löydy juuri sitä oikeaa, voit tilata meiltä mittatilauksena maton joka vastaa sinun tarpeitasi! Valitse vain mattosi koko ja haluamasi väri/värit värimallistostamme.

 Jos pyöreys ei ole juttusi tai haluat erityiskokoisen maton, teemme sinulle hinta-arvion. Mikäli tarvitset suunnitteluapua, ota rohkeasti yhteyttä!

Vuonna 2018 perustettu hyväntekeväisyysyhdistys, jonka tehtävänä on parantaa Nepalin vähäväraisten elämänlaatua tukemalla koulutusta ja työntekoa.

LÄHETÄ VIESTI

Täytä yhteydenottolomake, jos sinulle heräsi kysymyksiä tai haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä. Vastaamme sinulle pikimmiten. Jos haluat että soitamme sinulle, kerro myös puhelinnumerosi.

Copyright ©2022 Nepal Namaste Dreams ry. All rights reserved.