Luvan hakija: Nepal Namaste Dreams ry (y-tunnus 2928628-4)

Luvan myöntäjä: Sisä-Suomen Poliisilaitos ja arpajaishallinto

Keräyslupanumero: Suomi RA/2020/575, myönnetty 19.5.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta (alkaen 25.05. – loppuen 24.08.2020).

  • Luvan saaja: Nepal Namaste Dreams ry
  • Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Ruuan ostaminen ja kuljettaminen Pokhari Chaurin vuoristokylään Nepaliin jaettavaksi kyläyhteisölle, sekä perheiden ja koululaisten muu avustaminen (mm. sähkömaksut, koulutarvikkeet). Pokharan koululaisten ja heidän perheidensä avustaminen (mm. ruoka, koulutarvikkeet, hygieniatarvikkeet). Osa tuotoista käytetään avustusmatkan matkakuluihin sekä ruoka- ja tavara-avustusten toimituksesta aiheutuviin kuluihin.
  • Keräys- ja vetoamistavat: lehdet, käsitöiden myynnin yhteydessä toimeenpantava rahankeräys, internet-varainhankinta ja henkilökohtaiset tapaamiset, julisteet ja flyerit sekä muu printtimateriaali.
 
Rahankeräystili
Saaja: Nepal Namaste Dreams ry
IBAN: ITELLFIHH
Tilinumero: FI60 4503 0010 6235 63
 

Vuonna 2018 perustettu hyväntekeväisyysyhdistys, jonka tehtävänä on parantaa Nepalin vähäväraisten elämänlaatua tukemalla koulutusta ja työntekoa.

LÄHETÄ VIESTI

Täytä yhteydenottolomake, jos sinulle heräsi kysymyksiä tai haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä. Vastaamme sinulle pikimmiten. Jos haluat että soitamme sinulle, kerro myös puhelinnumerosi.

Copyright ©2020 Nepal Namaste Dreams. All rights reserved.