Palautus

Toivomme sinun pitävän tuotteistamme, mutta mikäli päätät palauttaa tuotteen, voit lähettää tuotteen takaisin meille. Voit myös palauttaa tuotteen tuomalla sen varastollemme. Otathan huomioon, että palautettavat tuotteet tulee lähettää meille 14 päivässä paketin vastaanottamisesta.

Huomaa, että palautettavat tuotteet tulee lähettää meille 30 päivässä paketin vastaanottamisesta. Luethan alta palautusehdot ennen kuin teet palautuksen.

Voit kirjoittaa oheisen osoitteen pakettiin: 

Nepal Namaste Dreams ry

Härmälänsaarenkatu 1 A 1

33900 Tampere

Yleiset ehdot

Yleistä

Näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin tilauksiin, jotka asiakas (jäljempänä ”sinä”) tekee Nepal Namaste Dreams ry:ltä, (y-tunnus 2928628-4),  yhdistyksen verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa tai yhteydenotolla.

Käyttämällä palvelua namastedreams.com ja/tai tekemällä tilauksen hyväksyt tässä esitetyt ehdot. Varmista ennen tilauksen tekemistä, että olet lukenut ja ymmärtänyt ehdot.

Tuotteiden tai palveluiden esiintyminen sivustolla tiettynä aikana ei tarkoita tai takaa, että kyseisiä tuotteita tai palveluita olisi aina saatavilla. Pidätämme oikeuden tuotteen lakkauttamiseen milloin tahansa.

Pidätämme oikeuden näiden ehtojen muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta. Tilaukseen sovelletaan ehtoja, jotka näkyvät sivustolla tilauksen tekemisen hetkellä.

Värit ja mitat

Pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin esittämään tuotteidemme ominaisuudet tarkasti.  Värien ominaisuudet ovat riippuvaisia laitteesi näyttöominaisuuksista emmekä näin voi taata, että todellisuus vastaa täysin näkemääsi kuvaa.

Kaupassa ilmoitetut mitat ovat likimääräisiä arvoja eivätkä ole ehdoton tae vastaanottamasi tuotteen todellisista mitoista. Tuotteen lopulliset mitat voivat vaihdella, koska kyseessä on käsityönä valmistetut tuotteet, joiden tekemiseen käytetään luonnonmateriaaleja.

Tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa tai palauttaa tilauksen tilauspäivästä lähtien ja viimeistään 14 päivää tilattujen tuotteiden vastaanottamisen jälkeen. Jos sinua on veloitettu tuotteista, saat hyvityksen, joka sisältää perustoimituskulut. Jos pidät tietyt tuotteet ja peruutat tilauksen vain osittain, toimituskuluja ei hyvitetä.

Jos haluat peruuttaa tai palauttaa tilauksesi, ilmoita siitä meille kirjallisesti, ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai tekstiviestillä. Palautamme rahat pyrkien käyttämään samaa menetelmää, jota käytettiin maksamiseen. Palautamme rahat mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesi vastaanottamisesta, jos olemme vastaanottaneet tuotteet tai todisteen niiden palauttamisesta. Suostumuksellasi voimme käyttää rahojen palauttamiseen muuta maksutapaa. Se ei kuitenkaan aiheuta lisäkuluja. Jos vastaanottamasi tuote on viallinen, ilmoita asiasta viipymättä meille ja palauta tuote. Namaste Dreams ry palauttaa rahat kokonaisuudessaan viallisiksi katsotuista tuotteista.

Palautukset

Namaste Dreams ry hyvittää palautetut tuotteet, jos kaikki palautettavat tuotteet palautetaan samassa kunnossa, jossa ne olivat vastaanotettaessa. Tämä tarkoittaa, että tuotteet eivät saa olla vahingoittuneita, likaantuneita, pestyjä, muutettuja tai kuluneita ja kaikkien pesulappujen ja etikettien pitää olla koskemattomia.

Hyvitys maksetaan takaisin samalla maksutavalla, jota käytit tuotteen ostaessasi. 

Palauta tuotteet postitse tai toimittamalla toimistollemme sopimuksen mukaan.

Mittatilausmattojen palauttaminen

Mittatilausmattojen ennakkomaksu on 30 % maton hinnasta, joka maksetaan ennen kun mattoa ryhdytään valmistamaan. Mikäli tilaamasi matto ei kuitenkaan vastaa tilaustasi (esim. värit tai koko on väärä), saat rahasi mukaanlukien ennakkomaksun takaisin palauttaessasi maton. Maton täytyy olla samassa kunnossa, kun se oli vastaanottaessa. Mikäli matto vastaa tilaustasi, mutta siitä huolimatta haluat palauttaa maton, 30 % ennakkomaksua ei hyvitetä. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, se on tehtävä ennen kun mattoa ryhdytään valmistamaan.

Copyright ©2023 Nepal Namaste Dreams. All rights reserved.