Lähde Nepaliin

Haluatko tehdä jotain hyvää ja samalla nähdä maailmaa? Vapaaehtoistyö ulkomailla tarjoaa sinulle elämyksiä, joita tavallinen reissaaja ei muuten pääse kokemaan ja pääset paikan päälle vaikuttamaan Nepalin tilanteeseen konkreettisesti. Namaste Dreams järjestää vapaaehtoismatkoja Nepaliin, joiden aikana pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin sekä työhömme koulutuksen ja työnteon edistämisen parissa.

Namaste Dreamsin vapaaehtoiseksi ryhtymiseen ei tarvita mitään erityistaitoja tai aikaisempaa kokemusta – vain avointa mieltä ja halua auttaa. Nepalissa puhutaan laajalti Englantia, joten englanninkielen taito on eduksi. Matka on omakustanteinen eikä toiminnasta makseta palkkaa.

Jos matkaanlähtö kiinnostaa, ota meihin yhteyttä! 

”Päämäärä ei ikinä ole paikka, vaan uusi tapa nähdä asioita”

Previous slide
Next slide

Vuonna 2018 perustettu hyväntekeväisyysyhdistys, jonka tehtävänä on parantaa Nepalin vähäväraisten elämänlaatua tukemalla koulutusta ja työntekoa.

LÄHETÄ VIESTI

Täytä yhteydenottolomake, jos sinulle heräsi kysymyksiä tai haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä. Vastaamme sinulle pikimmiten. Jos haluat että soitamme sinulle, kerro myös puhelinnumerosi.

Copyright ©2022 Nepal Namaste Dreams ry. All rights reserved.